Kandidatuur vrijwilliger / stagiair / jobstudent

Met dit formulier kan u zich kandidaat stellen voor vrijwilligerswerk, een stageplaats of een studentenjob bij een dienst van de gemeente en/of het OCMW.


of, Identiteitsgegevens intikken

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Enkel voor jobstudenten en stagiairs
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png txt pdf doc docx.
Je kan meerdere soorten aanduiden
Wanneer bent u beschikbaar?
Kan jij je bijvoorbeeld vrijmaken op 5 maart van 10.00 tot 14.00 uur of op 20 oktober van 13.00 tot 16.00 uur, laat het dan hier weten.
Je kan meerdere zaken aanduiden

Boeken plaatsen / collectieverzorging: Je helpt bij het terugplaatsen in het rek van teruggebrachte materialen (boeken, strips, CD’s, DVD’s, …). Je helpt ook mee de presentatie van materialen netjes en op orde te houden. 

Onthaal Leescafé: de bib opent nu ook in de voormiddag van 09.00 uur tot 12.00 uur haar deuren voor bezoekers die in alle rust de krant, tijdschrift of boeken willen lezen, studeren, een kopje koffie willen drinken, …
Je staat in voor het onthaal van bezoekers & houdt een oogje in het zeil.  
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor volgende voormiddagen: maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagvoormiddag.

Spelpunt: we zoeken een gemotiveerde vrijwilliger die ons helpt bij de controle van de spelletjes die terug binnen komen en het uitvoeren van kleine herstellingen. Ook het invoeren van nieuwe spellen kan tot je taken behoren.

Boekentrolleys kleuterscholen: elke Liedekerkse kleuterschool krijgt maandelijks boekentrolleys met nieuw leesvoer. Hiervoor zoeken we nog een vrijwilliger die de baan op gaat en een glimlach op de kinder –(en leerkrachten) gezichten tovert. Je brengt nieuwe trolleys ter plaatse en controleert de eerder uitgeleende koffertjes.  

Zadenbib: met de frisse lente op komst en de opstart van een zadenbib in 2019 zoeken we enthousiaste geïnteresseerden die de zadenbib mee vorm willen geven: zaden schenken, plantenkennis delen, zaadzakjes vullen & de zakjes voorzien van etiket, opmaak van een inventaris,…  

Lees hier het privacybeleid van de gemeente en het ocmw van Liedekerke.