UiTin1770 | seizoensprogrammatie 20-21

UiT in 1770 ontwaakt….

We trekken er langzaamaan terug op UiT in 1770, stap voor stap pikken we onze draad terug op, met voorzichtigheid maar vooral veel goesting in cultuur en welverdiende ontspanning (buiten ons kot). Het wordt een blij weerzien met zovele gezichten en plaatsjes, wij kijken er alvast naar UiT om jullie terug te ontmoeten!

Ons najaarsaanbod maken we coronaproof, workshops of lezingen vinden plaats in grote ruimtes met respect voor social distancing. En de capaciteit en/of zitverdeling van zaalvoorstellingen kunnen anders ingevuld worden, met respect voor de gekende veiligheidsafstand en de allerlaatste maatregelen. Jouw gezondheid, binnen een aangename setting, zetten we hierbij voorop. Deze inspanningen herken je in onze seizoensbrochure aan het symbooltje coronaproof.

Ontdek hier onze gloednieuwe seizoensbrochure.

De ticketverkoop start op zaterdag 22 augustus.

Lach mee met Die Verdammte Spielerei of Bert Gabriels. Zing met Bram & Lennert of Freddy Mercury. Maak zelf een portret, touwmand of hip bloemenframe. Kook werelds met Ayse, Reham of Eveline. Duik het digiwijze bad in of ga op wandeling met de bekende vogelspotter Begijn Le Bleu.

Jij ontwaakt in 1770!

Download onze seizoensbrochure