Vakantiekampen 2021

Print

Algemene info

Vakantiekampen zijn leuke themaweken voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Animatoren zorgen er voor sport- en spelplezier tijdens de paas- en zomervakantie. Hier kan je de folder voor 2021 terugvinden.
 
Jongeren met een animatorattest zorgen voor activiteiten in thema van 08.30 uur tot 16.00 uur.
Vanaf 07.00 uur is er ochtendopvang en tot 18.00 uur is er avondopvang.

Opgelet! Vanaf dit jaar is de opvang tussen 07.00 u en 08.00 u en tussen 17.00 u en 18.00u betalend.

De vakantiekampen gaan door in BOKAAL Sportlaan 3a in Liedekerke. Mogelijks worden er nog andere locaties ingeschakeld om alles op een veilige en coronaproofe manier te organiseren.

De donderdag voor het kamp begint, ontvangen de ouders van de ingeschreven kinderen een mail met specifieke informatie voor het vakantiekamp waarvoor werd ingeschreven.
 

Meer informatie via:  jeugd@liedekerke.be of 053 64 55 55.

Inschrijven en tarieven

 

Inschrijven kan vanaf de krokusvakantie (maandag 15 februari 2021) online of in het vrijetijdshuis.

Vorig jaar werd de ticketsoftware gewijzigd. Heb je vorig jaar jouw gezinsaccount aangemaakt? Dan kan je hetzelfde account behouden. Heb je nog geen account in Ticketgang, dan adviseren we ten zeerste om dit vooraf te doen. Dit bespaart je veel tijd op de dag van inschrijving zelf (zowel online, als bij een inschrijving in het vrijetijdshuis).

Hieronder vind je een stap-voor-stap filmpje om te tonen hoe je zelf een gezinsaccount kan aanmaken. Hier vind je alvast een handleiding

De inschrijvingen verlopen momenteel via een wachtlijst. Een reservatie op de wachtlijst is geen garantie op een definitieve inschrijving voor de vakantiekampen.
We proberen een plaatsje voor elk kind te voorzien en om een goed beeld te hebben van de inschrijvingen, vragen we dan ook om pas op de wachtlijst in te schrijven als je zeker bent dat jouw kind zal komen.

Eens we zeker zijn dat de vakantiekampen zullen doorgaan, zal u een betaalverzoek ontvangen. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, is de inschrijving definitief.

Je kan inschrijven tot en met de woensdag 17.00 uur voorafgaand aan de start van de kampweek. Inschrijven kan online via de website of aan de UiT-balie in het vrijetijdshuis (Warandestraat 22, Liedekerke, indien nog gesloten omwille van coronamaatregelen: enkel op afspraak via uit@liedekerke.be).

;

Tarieven (per dag)

  inwoner Liedekerke inwoner buurgemeente
eerste kind € 10 € 21
vanaf tweede kind  € 8 € 17

Tarieven opvang (per uur)

  inwoner Liedekerke inwoner buurgemeente
eerste kind € 2 € 4
vanaf tweede kind € 1 € 2

Houders van een vrijetijdskompas betalen 25 % van de reguliere prijs.

Heb je een vrijetijdskompas, dan kan je vanaf nu het sociaal tarief ook online aanvragen. Gezien dit moet goedgekeurd worden, raden we je aan om dit zeker voldoende vooraf te doen. 

Meer info over vrijetijdskompas?

Sociaal huis - Opperstraat 33, Liedekerke of bel 1770.

De algemene voorwaarden met betrekking tot inschrijven voor de vakantiekampen kan je hier nalezen.

Animator worden? Solliciteer hier

Wil jij graag animator worden bij Vakantiekampen Liedekerke? Solliciteer dan door dit formulier  in te vullen.

Kandidaturen kunnen ingediend worden tot maandag 1 maart 2021 voor de paasvakantie en tot maandag 3 mei 2021 voor de zomervakantie.

Wil jij graag een animatorcursus volgen, dan vind je hier welke partners een cursus aanbieden.

Heb je een cursus gevolg en ben je inwoner van Liedekerke, dan kan je via kadervorming jeugdwerk een terugbetaling aanvragen.

Vragen kan je richten naar jeugd@liedekerke.be of 053 64 55 55.

Inschrijven