Fuif organiseren

De polyvalente zaal in Bokaal (Sportlaan 3) is beschikbaar om fuiven of evenementen (quiz, sportmanifestatie,...) te organiseren. Wie een fuif wil organiseren in Bokaal moet minimaal 3 maanden op voorhand zijn aanvraag binnen leveren via het evenementenloket. Voor inwoners bedraagt de dagprijs 200 euro, voor niet-inwoners 400 euro.

Tips voor de organisatie van fuiven:
  • doe een aanvraag in evenementenloket ; je hebt een vergunning nodig voor het spelen van luide muziek, schenken van sterke dranken, plaatsing van eetkramen of voor het aanvragen van parkeerverboden of wegvergunningen. Via dit formulier denk je aan alles.
  • er is maximaal 1 fuif per maand toegelaten, plan je evenement dus tijdig in.
  • er is een vrije keuze van drankenleverancier maar bij voorkeur spreek je de gerant van de cafetaria in Bokaal aan om drank te leveren of om gebruik te maken van zijn infrastructuur. In de polyvalente zaal zelf is er geen vaste toog voorzien. Er zijn 10 tafels en 48 stoelen beschikbaar.  
  • controleer eerst het gebruiksreglement en de tarieven via reservaties.liedekerke.be en check of de polyvalente zaal(fuif) beschikbaar is op het gewenste tijdstip.  

Hou er rekening mee dat zaterdag de meest geschikte dag is om een fuif te organiseren en de dagelijkse werking zo min mogelijk te storen. Zo maakt u het meeste kans op een goedkeuring door het college van burgemeester en schepenen.