Markten en kermissen

Print

Kermis Opperstraat en jaarmarkt

Datum Kermis Opperstraat 2022: van vrijdag 30 september tot en met maandag 3 oktober 2022

Inschrijving Jaarmarkt

Onder voorbehoud vindt de jaarmarkt plaats op zaterdag 1 oktober 2022. Lees hieronder alle info en schrijf online in ten laatste op zondag 15 augustus 2022.
 
OPGELET: WIJZIGINGEN COVID-19
  • Uw inschrijving is onder voorbehoud. De organisatie van de jaarmarkt is onder voorbehoud van de verdere (exit)strategie inzake corona. Uw standplaatsfactuur zal u pas ontvangen wanneer er 100 % duidelijkheid is over het al dan niet plaats vinden van de jaarmarkt. Communicatie hierover ontvangt u via mail.
  • Uw standplaats is mogelijks onderhevig aan een aangepast circulatieplan waarbij de afstandsregels maximaal gerespecteerd worden. Wij kunnen in geen geval dezelfde locatie van uw standplaats (in vergelijking met voorgaande jaren) garanderen. Er wordt ingezet op een ruimere spreiding van de standen, kramen en attracties. Met het invullen van het webformulier verklaart u zich akkoord met de standplaats die u zal toegewezen worden door de organisatie (op de Opperstraat of Pamelsestraat/Affligemsestraat of Stationsstraat). 

  • Als ambulante handelaar dient u zich strikt te houden aan de vigerende corona-richtlijnen van de FOD Economie, meer info leest u na in de Gids voor de opening van de handel
  • Indien eten en drinken ter plaatse bij het kraam of foodtruck wordt geconsumeerd, gebeurt dit onder dezelfde modaliteiten als voorzien voor de horeca. 
  • Horeca én drankstanden (van verenigingen) volgen het horecaprotocol, lees meer hierover op www.heropstarthoreca.be
Wenst u in te schrijven? Vul dan ons webformulier in ten laatste op zondag 15 augustus 2022. De inschrijvingen werden ondertussen afgesloten, alle ingeschreven deelnemers krijgen min. 1 week vooraf een bevestigingsmail met hun standplaatsnummer en verzamelwachtplaats.

Data kermissen en braderie 2022

2022  
zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022 Kermis mei op Warandeplein
zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 Braderie Stationsstraat
zaterdag 25 juni 2022 Vakantiefeestmarkt
zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 Kermis Werkmanshuizen (Muilem)
vrijdag 30 september tot en met maandag 3 oktober 2022 Kermis Opperstraat
zaterdag 19 december 2022 Kerst op de markt

 

Wekelijkse markt