LikART Light 2021

Print

 

 

Vanaf het weekend van 8-9 mei 2021 zetten we in op kunstbeleving in onze gemeente met LikART Light. Want je weet wel…onze normale LikART-editie schuiven we een jaartje op, maar gelukkig kunnen we dit jaar toch al een paar kleurrijke initiatieven in gang steken, op een kleinschaligere (light 😉) en covid-veilige manier! Alle updates vind je op deze pagina

Ook een straatportret in jouw straat of buurt? Onze tekenaars aan de slag met jouw idee!

Liedekerkenaar Bert Van Damme maakte een originele tekening over zijn straat waar hij zo graag woont: de Bombardonstraat. En via ons buurtnetwerk HOPLR deed hij de suggestie om dit ook te realiseren in andere straten of buurten. Top-idee vonden wij!

Daarom zoeken we nog straten/buurten die willen meewerken aan hun uniek straatportret!
De inwoner(s) van de straat vertellen hun ideeën aan een tekenaar en hij/zij gaat daarmee aan de slag om een originele tekening te schetsen over hun straat. Met een knipoog naar de straatnaam, of naar zijn bewoners, de omgeving,… alles is mogelijk!
Nadien wordt de tekening gedigitaliseerd en afgedrukt op een kleurrijk doek dat we in jullie straat een fijn plaatsje geven.

Deelname is gratis. We vragen wel om één keer deel te nemen aan een kort creatief overleg (vermoedelijk digitaal), samen met de tekenaar, zodat hij/zij aan de slag kan met jullie ideeën.

Interesse? Meld je hier aan als inwoner(sgroep) van een straat of buurt.

Wil je zelf als tekenaar nog meewerken aan dit project, geef dan gerust een seintje via uit@liedekerke.be