LikART Light 2021

Print

 

 

Vanaf het weekend van 8-9 mei 2021 zetten we in op kunstbeleving in onze gemeente met LikART Light. Want je weet wel…onze normale LikART-editie schuiven we een jaartje op, maar gelukkig kunnen we dit jaar toch al een paar kleurrijke initiatieven in gang steken, op een kleinschaligere (light 😉) en covid-veilige manier! Alle updates vind je op deze pagina.

2 nieuwe kunstenwandelroutes LikART Light en LikART Kids openen op zaterdag 8 mei

Kunstenwandelroute LikART Light van 11 km met permanente en tijdelijke kunstwerken

Liedekerke heeft een sterke voedingsbodem voor kunst en dat merk je ook echt letterlijk op zijn bodem. Al meer dan 45 jaar is de gemeentelijke Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten (ABAK) actief in Liedekerke. En sinds 2017 zet het project LikART lokale kunst in de kijker. Doorheen de jaren verschenen er heel wat kunstige ingrepen op het grondgebied. De nieuwe kunstenwandelroute LikART Light van 11 km neemt je mee langs al deze kleurrijke locaties. En tijdens de periode 8 mei tot 31 augustus 2021 kan je ook nog een tiental extra tijdelijke ingrepen, gerealiseerd door verschillende klasgroepen van de ABAK, meepikken langs het parcours. Langs de route vind je ook enkele QR-codes waarachter een kort theaterintermezzo schuilt, dit in samenwerking met de Academie Muziek, Woord en Dans en de lokale toneelverenigingen.

Download de wandelkaart 

Volg de route digitaal via RouteYou

Interactieve, verkorte wandellus voor families met opdrachten-app LikART Kids

Voor families is er een verkorte, interactieve route van 5,5 km LikART Kids, met kunstige creatieve doe-opdrachten via de App Actionbound.

Download de App Actionbound op je smartphone, scan de QR-code en ga op creatieve ontdekking. 

Download de wandelkaart