Vakantiekampen 2018

Print

Algemene info

Vakantiekampen zijn leuke themaweken voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Animatoren zorgen voor sport- en spelplezier tijdens de paas- en zomervakantie. 

Jongeren met een animatorattest zorgen voor activiteiten in thema van 8.30 uur tot 16.00 uur. Vanaf 7.00 uur is er ochtendopvang en tot 18.00 uur is er avondopvang.

De vakantiekampen gaan door in BOKAAL Sportlaan 3a in Liedekerke.

Inschrijven voor Vakantiekampen Liedekerke in 2018 kan woensdag vanaf 31 januari 2018 om13.00 uur.

Inschrijven en tarieven

Vanaf woensdag 31 januari 2018 om 13.00 uur kan u online inschrijven via de knop 'Inschrijven' of aan de UiTbalie van het vrijetijdshuis. Inschrijven kan enkel voor een volledige week. Terugbetaling kan enkel op vertoon van een geldig medisch attest. 

Tarieven normale week (5 dagen)

  inwoner  niet-inwoner
eerste kind 50 105
vanaf tweede kind 40 85

Tarieven verkorte week (4 dagen)

  inwoner niet-inwoner
eerste kind 40 84
vanaf tweede kind 32 68

Houders van een vrijetijdskompas betalen 25% van de reguliere prijs.
Meer info? Ga langs bij het sociaal huis of bel 1770.

Animator worden

Ben jij een speelbeest? Heb je zin om tijdens de paas- of zomervakantie een studentenjob te doen bij Vakantiekampen Liedekerke? Top!

Vanaf het jaar dat je 16 wordt, kan je een animatorcursus volgen. Deze cursus kan je volgen via verschillende organisaties tijdens verschillende vakantieperiodes.
Pas als je de cursus gevolgd hebt, kom je in aanmerking om animator te zijn op de Vakantiekampen in Liedekerke.

Na het volgen van de animatorcursus doe je eerst 2 weken stage. Uiteraard kan je die stage bij ons doen! Heb jij je stage goed doorstaan? Dan kan je een studentenjob uitoefenen bij Vakantiekampen Liedekerke!

Bijvoorbeeld:Je volgt de cursus animator tijdens de krokusvakantie, dan loop je stage tijdens de paasvakantie en kan je in de zomer een betaalde vakantiejob uitoefenen.

Je kan ook aanspraak maken op terugbetaling van een deel van het cursusgeld via de link hieronder.

Vind een animatorcursus

Er zijn verschillende aanbieders van de cursus '(hoofd)animator in het jeugdwerk' . Je kan terecht bij verschillende koepelorganisaties indien je geen lid bent van een jeugdvereniging. Ben je lid van een jeugdbeweging zoals Chiro, KLJ, Scouts,... Ga dan eerst bij hen te rade. 

Als speelplein zijn wij aangesloten bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking (VDS). Wij raden dan ook aan om de cursus hier te volgen indien je geen lid bent van een jeugdvereniging.

Hieronder vind je de websites van de verschillende organisaties terug.

solliciteren voor (hoofd)animator

Wil jij graag animator worden bij Vakantiekampen Liedekerke? Download het sollicitatieformulier /sites/default/files/public/Vrije-tijd/sollicitatieformulier animatoren 2018.docx en stuur het ingevuld door naar jeugd@liedekerke.be.

Deadline om jouw kandidatuur in te dienen (zowel voor paas-, als zomervakantie): zondag 18 februari 2018.
Een week later krijg je de planning van de paasvakantie doorgestuurd. Op de planning van de zomervakantie kan je nog even extra wachten.

 

Inschrijven