Vacature | Diensthoofd personeel & organisatie (2de oproep)

Print

Liedekerke staat voor duurzaam en gelukkig wonen, werken en leven in een open, bruisende en sociale gemeente, waar respect voor elkaar centraal staat. Heb je zin om mee vorm te geven aan de verdere burgergerichte ontwikkeling van de gemeente, dan is er nu een uitstekende kans. We zijn immers op zoek naar een (m/v/x):

DIENSTHOOFD PERSONEEL & ORGANISATIE

Contractueel (B4-B5) – voltijds (M/V/X)

Functieomschrijving

Het diensthoofd personeel & organisatie staat in voor de voorbereiding, opvolging en uitvoering van een strategisch en integraal personeelsbeleid en -beheer. Het diensthoofd leidt en coördineert de werking van de dienst, zorgt voor een efficiënt en correct personeelsbeheer en is verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van de HR-projecten. Als eindverantwoordelijke zorgt het diensthoofd voor een correcte en tijdige input en verwerking van de lonen. Het diensthoofd controleert de loonverwerking en stuurt bij waar nodig.

Profiel en voorwaarden

  • Je hebt minstens een bachelordiploma, bij voorkeur HR-management of personeelswerk, met hierbij minimum drie jaar relevante ervaring in personeelszaken.

  • Kandidaten die voldoen aan een afwijkende diplomavoorwaarde (bachelordiploma en 3 jaar relevante ervaring) moeten vooraf een niveau- of capaciteitstest afleggen om te zien of zij voldoen aan een bachelor denkniveau.

  • Kennis van en ervaring met payroll is een must.

  • Je hebt uitstekende leidinggevende en coachende vaardigheden en je kan je medewerkers laten samenwerken over de grenzen van de eigen dienst heen.

  • Je hebt een blanco strafregister.

Aanbod

Een contractuele aanstelling van onbepaalde duur op niveau B4-B5 (brutowedde van minimum € 3324,83/maand, afhankelijk van aanvaarding van relevante anciënniteit en werkervaring), extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding, fietsleasing, e.a.), flexibele werktijdregeling met mogelijkheden tot telewerken, een gunstig verlofpakket en uitgebreide kansen voor vorming en opleiding.

 

Interesse?

Solliciteren kan tot en met woensdag 14 juni 2023 om 19.00 uur via het verplichte inschrijvingsformulier

Selectieprocedure

Indien je niet in het bezit bent van een bachelordiploma, zal er een capaciteitstest plaatsvinden tussen 19 juni 2023 en 22 juni 2023.

De selectieproef bestaat uit twee delen, waarbij het eerste gedeelte bestaat uit een mondelinge proef met schriftelijke voorbereiding. Het tweede gedeelte is een assessment.

Beide onderdelen gaan door op maandag 26 juni 2023

Om organisatorische redenen kan niet worden afgeweken van deze data.

 

Meer info

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kan je terecht bij mevrouw Linsay Schoukens, linsay.schoukens@liedekerke.be of 053 64 55 72.

Voor meer informatie met betrekking tot de selectieprocedure, kan je contact opnemen met selectie@liedekerke.be of telefonisch via 053 64 55 78.