Vacature | Coördinator marketing en communicatie

Print

Het gemeentebestuur gaat op zoek naar: 

COORDINATOR MARKETING & COMMUNICATIE

Statutair (B1-B3) – voltijds (M/V/X)

Functieomschrijving

Als coördinator marketing & communicatie werk je, in overleg met interne en externe stakeholders, een communicatiestrategie uit waarmee je Liedekerke als sterk merk op de kaart zet. Je creëert hiermee verbinding tussen het lokaal bestuur en de inwoners, maar ook tussen de inwoners zelf en tussen de medewerkers van de organisatie. Je vertaalt beleidsdoelstellingen in strategische plannen en adviseert op vraag én proactief het bestuur en managementteam. Daarnaast sta je ook in voor de coördinatie en ondersteuning van het evenementenloket.

Profiel

Je combineert een bachelordiploma Communicatie met een doorgedreven passie voor nieuwe en vernieuwende informatiekanalen.

Aanbod

Een statutaire benoeming op niveau B1-B3 (brutojaarsalaris tussen € 30 119,30 en € 50 750,15) met doorgroeimogelijkheden, extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding), flexibele werktijdregeling, een gunstig verlofpakket en uitgebreide kansen voor vorming en opleiding.
 

Solliciteren

Kandidaatstelling uiterlijk op maandag 1 februari 2021. Meer info op selectie@liedekerke.be - tel. 053 64 55 70 of 053 64 55 78.

Rolbeschrijving coördinator marketing en communicatie
Inschrijvingsformulier