Vacature | Clustermanager interne zaken

Print

Het gemeentebestuur gaat op zoek naar: 

CLUSTERMANAGER INTERNE ZAKEN

Statutair (A4a-A4b) – voltijds (M/V/X)

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de diensten personeel & organisatie, ICT, secretariaat & onthaal, communicatie en economaat met in totaal ongeveer 20 personeelsleden. Je ondersteunt en begeleidt je teams in de alsmaar complexer wordende omgeving en je neemt zelf de meest ingewikkelde dossiers voor jouw rekening. Als lid van het managementteam werk je mee aan de globale ontwikkeling van de gemeente en rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Profiel

Je combineert een masterdiploma met minstens 5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Je hebt uitstekende leidinggevende en coachende vaardigheden en je kan je medewerkers laten samenwerken over de grenzen van de eigen dienst heen. Je hebt voldoende inhoudelijke bagage om de dossierbeheerders te begeleiden bij het oplossen van probleemsituaties.

Aanbod

Een statutaire benoeming op niveau niveau A4a-A4b (brutojaarsalaris tussen € 45 788,30 en € 69 814,10), extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding), zeer flexibele werktijdregeling, een gunstig verlofpakket, mogelijkheid tot telewerken, uitgebreide kansen voor vorming en opleiding.
 

Interesse?

Solliciteren kan tot en met 31 augustus 2021 via dit formulier. Meer info op selectie@liedekerke.be - tel. 053 64 55 70 of 053 64 55 78.

Rolbeschrijving clustermanager interne zaken