Kom meedenken over hernieuwbare energie

Print

De provincie Vlaams-Brabant, het Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Pajopower vzw en tien Pajotse gemeenten (Bever, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Liedekerke) slaan de handen in elkaar en werken de komende drie jaar aan een strategisch project dat de naam ‘Opgewekt Pajottenland’ meekreeg. Dit project heeft als doel een gedragen ruimtelijke visie op hernieuwbare energie te creëren en inspiratie te bieden voor enkele concrete projecten waarbij eveneens ingezet wordt op verbetering van de leefbaarheid in de dorpen en het versterken van de open ruimte door landschapszorg.

Het strategisch project ‘Opgewekt Pajottenland’ is een project voor en door de (opgewekte) Pajotten!

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/projectpajottenland

Bekijk het Pajotse landschap door een duurzame bril en denk mee over de plaats van hernieuwbare energie in het Pajottenland.

We nodigen iedereen uit op woensdag 18 september vanaf 19.30 uur in de Pastorie van Vlezenbeek.

Loop even binnen en bezoek doorlopend onze expo met de eerste resultaten van de landschapsstudie. Ontdek de uitdagingen waar het Pajottenland voor staat en bekijk mee de ambities voor een ‘Opgewekt Pajottenland’. Volg het open debat ‘Samenwerken voor een energieneutraal en klimaatbestendig Pajottenland’ (start om 20.10 uur).

Dit evenement is gratis, open voor iedereen en makkelijk toegankelijk. 

Voor vragen of extra toelichting neem je contact op met Jakob Vandevoorde via jakob@endeavours.eu of telefonisch op het nummer 0483 40 31 23.