Denk mee over hernieuwbare energie!

Print

Het strategisch project Opgewekt Pajottenland werkt aan een visie rond hernieuwbare energie in het Pajottenland en nodigt inwoners uit om mee te denken over de ideale mix door hen op een originele wijze mee te nemen in het energieverhaal van het Pajottenland, nu en in de toekomst.

We hebben nog een hele weg af te leggen om tegen 2040 in een energieneutraal Pajottenland te wonen. Enerzijds te besparen op energie en anderzijds door in te zetten op hernieuwbare energiebronnen.

Daarom nodigen we alle Pajotten uit om mee te denken over hoe we energie uit zon, wind, biomassa en waterkracht kunnen inzetten in ons Pajotse landschap, nu en in de toekomst. Op die manier kunnen de beleidsmakers een gedragen visie ontwikkelen.

Wil je meer weten over de energiebronnen en de impact die ze hebben op het Pajotse landschap of denk je graag mee over een goede mix om een energieneutraal Pajottenland te bereiken? Beantwoord de vragen, bouw jouw eigen energielandschap en laat je stem gelden. De resultaten worden in het voorjaar 2021 voorgelegd aan de beleidsmakers in de Pajotse gemeenten.

Je kan tot 15 maart deelnemen via www.opgewektpajottenland.be.