BK nieuwelingen - 25 juli 2021

Print

Op zondag 25 juli vindt het BK nieuwelingen plaats.  De wedstrijd volgt volgend afgesloten parcours:  

Holstraat (wegvak tussen grondgebied Roosdaal/Kaaivaartstraat en de Pamelsestraat) – Pamelsestraat (wegvak tussen de Holstraat en de Sportlaan) – Sportlaan – Houtmarktstraat (wegvak tussen de Sportlaan en de Impegemstraat) – Impegemstraat – Denderstraat – (grondgebied Roosdaal)

Hierdoor geldt er op bovenvermelde straten een stilstaan- en parkeerverbod langs weerszijden van de rijbaan, evenals een rijverbod in beide richtingen, gezien het traject verkeersvrij wordt gemaakt. Het betreft een gesloten parcours waarbij geen enkele bestuurder tussen 08.30 uur en 19.00 uur op bovengenoemde straten mag rijden.

Gezien de bovenvermelde maatregelen zullen volgende straten evenmin bereikbaar zijn, ook niet voor het plaatselijk verkeer:

Bouchtweg – Briefveld – Driesstraat – Holstraat (wegvak tussen de Pamelsestraat en de Denderstraat) – Pamelsestraat (wegvak tussen de Holstraat en grondgebied Roosdaal/Molenhof)

Deze maatregelen zijn van kracht op zondag 25 juli 2021 van 08.30 uur tot 19.00 uur.

Bewoners van alle opgenoemde straten die op die dag hun wagen nodig hebben zullen deze buiten het parcours moeten parkeren zodoende ze weggeraken.

Gelieve vooraf de nodige schikkingen te treffen en de verkeersborden alsook de aanwijzingen van de politie, de signaalgevers en de organisatoren te respecteren. Wij rekenen op uw sportieve medewerking!