Sport Vlaanderen Liedekerke

De Sport Vlaanderen-ijshal in het landelijke Liedekerke bleek van bij de start een schot in de roos te zijn. Door haar gunstige ligging in het Pajottenland, op amper enkele kilometers van Brussel, Aalst, Ninove en Ternat, groeide deze ijshal al vlug uit tot een ver buiten de regio gekend schaatscentrum. Open van de 2e vrijdag van september tot de laatste vrijdag van mei.

De ijshal in het landelijke Liedekerke opende haar deuren in 1984 en bleek van bij de start een schot in de roos te zijn. Door haar gunstige ligging in het Pajottenland, op amper enkele kilometers van Brussel, Aalst, Ninove en Ternat, groeide deze ijshal al vlug uit tot een ver buiten de regio gekend schaatscentrum.

Elke schaatsliefhebber kan er terecht op de ijsbaan met olympische afmetingen (60 m x 30 m). Moderne installaties zorgen voor een optimale ijskwaliteit. Er staan 1.000 paar schaatsen ter beschikking van de schaatsers. Het schaatsseizoen loopt van de 2e vrijdag van september tot de laatste vrijdag van mei.
Openingsuren en bijzondere uurregelingen

De zeer ruime cafetaria, eet- en praatcafé Goe Gevallen (www.ijshal.be) geeft rechtstreeks uit op de ijsbaan, zodat het er ook voor de niet-schaatsers aangenaam vertoeven is. Ruime keuze in dranken, snacks, gerechten. Reserveren voor de cafetaria kan op het telefoonnummer 0478 45 16 09. Aan scholen wordt gevraagd vooraf te reserveren voor gebruik van de cafetaria.
Wanneer
  • Maandag - zondag
Waar
Heuvelkouter
sportlaan 1
1770 Liedekerke
Contact
Telefoonnummer: +32 53 671215
Thema
  • Omnisport en andere