Piratenwandeling

Piraten gespot in Liedekerke!

Ben je mama of papa van een kind tot 12 jaar? Wil je samen met je gezin meer te weten komen over piraten? Hebben jullie samen wel zin in leuke spelletjes? Kom dan samen met je gezin op zondag 16 tussen 14.00 en 17.00 uur naar BOKAAL (Sportlaan 3a) voor de start van een leuke spelwandeling! Lukt zondag niet? Geen nood! De wandeling blijft hangen tot dinsdag 25 mei. Onderweg kom je allerlei activiteiten, kleine quizjes en piratenweetjes tegen. Wie vindt er op het einde de schat?

Van 16 mei tot 23 mei gaat de Week van de Groeilamp door: een week in het thema van opvoeden en opgroeien. Ter gelegenheid hiervan organiseert Huis van het Kind Liedekerke in samenwerking met partnerorganisaties Chiro Liedekerke Kreatien, Fundance, ILvA, Infano vzw, Kind&Gezin, Logo Zenneland, VK Liedekerke, Viva-SVV, Pavok vzw, VNJ Liedekerke, Wit-Gele Kruis en WIOS een leuke spelwandeling.

Op 16 mei kunnen gezinnen van 14.00 tot 17.00 uur persoonlijk kennismaken met de verschillende organisaties en bij hun infostandjes verschillende opdrachten doen. Gezinnen met baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom, net als aanstaande ouders.

Er zijn twee spelwandelingen voorzien. De groene wandeling van 3 km is toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Gezinnen die iets avontuurlijker zijn, kunnen opteren voor de gele wandeling van 4,5 km (opgelet: doe zeker stevige stapschoenen aan!).

Trek jullie mooiste piratenkleren aan! De piraten verwachten jullie, hopelijk staan jullie paraat!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer
16/05 om 14:00
Waar
Bokaal
Sportlaan 3A
1770 Liedekerke
Contact
jeugd@liedekerke.be
Telefoonnummer: 053 64 55 82
Prijs
gratis

Basistarief: 0,00 €