4de graad Cross-over | Liedekerke, Ninove, Opwijk en Gooik

Print

Vanaf 18 jaar | 8 uur per week | duur = 5 jaar 

+ Specialisatieopleiding | duur = 2 jaar 

 

Het atelier Cross-over is een nieuwe richting voor volwassenen die 2 opleidingen 4de graad wensen te combineren. Je volgt in elke gekozen opleiding 4 uur les per week. Alhoewel dit atelier ook openstaat voor leerlingen zonder voorkennis, wil onze academie zich met deze opleiding richten tot mensen met een zekere, artistieke bagage zodat er kan worden  ingezet op een verbreding van de artistieke praktijk.  

Tijdens een intakegesprek in juni of september met de mentor en betrokken atelier leerkrachten wordt je specifieke leervraag in kaart gebracht en maken we samen een plan voor het komende schooljaar. Je bent welkom in de ateliers volgens de momenten dat je tijdens dat gesprek met de docenten afspreekt. Wie reeds een oeuvre heeft opgebouwd of wil inzetten op het presenteren van zijn werk kan beroep doen op een mentor die maandelijks contactmomenten voorziet. De mentor momenten zijn optioneel voor de eerste 3 jaren maar vanaf het 4de jaar verplicht voor alle leerlingen cross-over.

Dit garandeert dat je in deze nieuwe combinatie van twee disciplines met succes tot een persoonlijk project komt en na vijf jaar afstudeert met nieuw en origineel werk. Ook na het cross-over-atelier kun je in de Specialisatie terecht.

De plaatsen per deelnemend atelier zijn beperkt.

Uren

Worden in september vastgelegd in overleg met de mentor en atelierleerkrachten.